ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ιδιωτικότητα και ασφάλεια δεδομένων
Η κατοχύρωση ασφάλειας και εμπιστευτικότητας σχετικά με τα δικά σας δεδομένα αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητά μας.

Η προστασία της ιδιωτικότητάς σας είναι ο κύριος στόχος μας. Επομένως, εφαρμόζουμε πιστά τους νομικούς κανονισμούς σχετικά με την προστασία και την ασφάλεια της ιδιωτικότητας στοιχείων. Επιπλέον, θέλουμε να είστε ενήμεροι κάθε φορά που σώζουμε τα στοιχεία σας και να γνωρίζετε το πώς τα χρησιμοποιούμε.
 
Προσωπικά στοιχεία
Τα προσωπικά στοιχεία αποτελούνται από οποιεσδήποτε πληροφορίες για προσωπικά και υλικά δεδομένα ενός ευπροσδιόριστου ατόμου. Στα προσωπικά στοιχεία περιλαμβάνοται πληροφορίες όπως το όνομα, η διεύθυνση, η ταχυδρομική διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου. Επίσης, περιλαμβάνεται η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν επιτρέπει τον προσδιορισμό του ατόμου σε σχέση με το όνομά του.

Πότε και πού συλλέγουμε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά στοιχεία σας;
Η TRADERS´ media GmbH σας ζητάει το όνομά σας, τη διεύθυνση και άλλα απαραίτητα στοιχεία όποτε πραγματοποιείτε, παραδείγματος χάριν, μια συνδρομή ή παραγγέλνετε ένα προϊόν. Επίσης, τα προσωπικά στοιχεία σας αποθηκεύονται όταν χρησιμοποιείτε τις εξατομικευμένες και διαδραστικές υπηρεσίες μας ή εγγράφεστε για αυτές, όπως κατά την παραγγελία ενός ενημερωτικού δελτίου, τη συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό, την εγγραφή στον ιστότοπο μας ή την παραγγελία εξαγοράσιμου υλικού. Σε αυτήν την περίπτωση, ζητάμε μόνο τα προσωπικά στοιχεία που είναι πραγματικά απαραίτητα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Διάθεση προσωπικών στοιχείων σε τρίτους
Τα προσωπικά στοιχεία σας χρησιμοποιούνται μόνο εντός της TRADERS media GmbH ή μεταφέρονται σε εταιρείες που εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό της TRADERS´ media GmbH προς εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων. Πέραν τούτου, τα προσωπικά στοιχεία σας δεν μεταφέρονται σε τρίτους χωρίς τη ρητή άδειά σας ή χωρίς μια δικαστική απόφαση που μας αναγκάζει να τα μεταβιβάσουμε.

Ο προσεκτικός χειρισμός των προσωπικών στοιχείων σας και η μη μεταφορά τους σε τρίτους αποτελεί για εμάς βασική αρχή. Προς εκπλήρωση των παραγγελιών σας συνεργαζόμαστε με προμηθευτές, στους οποίους μεταφέρουμε επιλεγμένα στοιχεία προκειμένου να εκπληρώσουμε αιτήματά σας, όπως είναι η εκτέλεση πληρωμής (πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, PayPal). Οι πάροχοί μας συμφωνούν να διατηρούν τα προσωπικά στοιχεία σας ασφαλή και να τα χρησιμοποιούν μόνο για τους προαναφερόμενους σκοπούς. Δεν τους επιτρέπεται να τα μεταβιβάσουν σε τρίτους.

Κανονισμοί ασφάλειας της PayPal

Κανονισμοί προστασίας δεδομένων της Ogone
 

Χρήση της επιλογής «like» του Facebook
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την επιλογή «like» του κοινωνικού δικτύου facebook.com. Αυτή η πρόσθετη υπηρεσία παρέχεται από την Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“). Το πλαίσιο επιλογής φέρει το λογότυπο facebook και το κείμενο «like».

Μόλις επισκεφθείτε έναν από τους ιστότοπούς μας που περιέχουν αυτή την επιλογή, η μηχανή αναζήτησής σας συνδέεται άμεσα με το facebook. Το περιεχόμενο του plugin είναι ενσωματωμένο στον ιστότοπο και μεταφέρεται άμεσα από το facebook στη μηχανή αναζήτησής σας.

Όταν πραγματοποιείται η σύνδεση, το facebook ενημερώνεται ότι επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Εάν εκείνη την στιγμή είστε συνδεδεμένοι στο facebook, το facebook μπορεί να συνδυάσει την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας με το λογαριασμό σας στο facebook - ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει την επιλογή «like». Εάν κάνετε την επιλογή «like», οι σχετικές πληροφορίες μεταφέρονται άμεσα από τη μηχανή αναζήτησής σας στο facebook και αποθηκεύονται εκεί.

Για πληροφορίες σχετικά με το σκοπό, το βαθμό, τον περαιτέρω χειρισμό και τη χρήση της συλλογής δεδομένων από το facebook, καθώς και για τις μεμονωμένες δυνατότητες ρύθμισης για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, παρακαλείσθε να ανατρέξτε στις πολιτικές προστασίας δεδομένων του facebook.

Εάν δεν επιθυμείτε το facebook να συλλέγει τα προσωπικά στοιχεία σας μέσω του ιστότοπου μας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποσυνδέεστε από το facebook προτού επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.